Telefon: +36-30-627-7709 | Tevékenységi engedély szám: NT-04-4 | E-mail: wheattours@gmail.com

Háztól-házig személyszállítás Hollandiába Háztól-házig személyszállítás Hollandiába

Rólunk

Buza István személyszállítás Hollandiába

Üdvözöllek!

Engedd meg, hogy bemutassam vállalkozásunkat. Biztosan szívesebben utazol olyan komoly múlttal és háttérrel rendelkező szolgáltatóval, amelyik leinformálható és nyugodt szívvel vállalja nevét, arcát.

Vállalkozásunk 2010-ben indult, fő tevékenységünk a Hollandiába irányuló személy és csomagszállítás. Kezdetben, magunkra utalva, hatalmas emberi és anyagi erőforrásokat megmozgatva végeztük a magunk elé kitűzött cél szerinti szolgáltatásunkat.

Ezen célokat – mint biztonság, megbízhatóság, korrekt díjszabás, tiszta gépjárművek - igyekeztünk az idők folyamán folyamatosan fenntartani, sőt ha lehet mindig kicsit javítani, fokozni.

Már a kezdetekkor alapvető követelmény volt magunkkal szemben – és természetesen a jogszabályi követelményeknek megfelelően –, hogy a vállalkozás hivatalosan bejegyzett formában működjön; járműveink teljes körű CASCO és felelősségbiztosítással és egy úgynevezett jogvédelmi biztosítással rendelkezzenek.

Ahogy haladtunk előre az időben néhány megbízható céggel nagyon jó együttműködési kapcsolatot sikerült teremteni, amely nézetünk szerint – melyet már az élet is bizonyított – minden partner javára válik, ez alatt természetesen az utasok és szolgáltatók is értendők.

A legtöbb utasunk nem érzékeli, hogy a minőségi szolgáltatás mögött milyen óriási felkészülés és energia áll. Hétről-hétre egy-egy út alkalmával közel 4000 km-t megtéve egy hétvége alatt mind a sofőröknek, mind a gépkocsinak megfelelő formában kell lennie annak érdekében, hogy mindenki elérje úti célját – munkáját vagy családját – szeretteit.

2011-ben vállalkozásunkat újabb járművel bővítettük, ami egyben egyfajta plusz biztonságot is jelent pl. műszaki meghibásodás estére, amely szerencsére ez idáig elkerült bennünket. Köszönhető feltehetőleg ez annak is, hogy járműveink rendszeres karbantartáson és átvizsgáláson esnek át.

Ha bármilyen további kérdésed van, hívd bizalommal az alábbi telefonszámot:

button

Buza István